Wat zijn de kosten van personal training?

De kosten van personal training zijn hoger dan die van een fitness-abonnement. Maar dat is relatief: veel mensen betalen jarenlang voor een fitness-abonnement zonder echt resultaat te boeken. Personal training is gerichter en kan sneller leiden tot resultaat. Omdat het maatwerk is, zal de prijs per persoon verschillen. Boek vandaag nog een gratis intake en bespreek met ons de mogelijkheden!


Kan iedereen dit?


Iedereen kan in principe komen trainen. Het mooie van personal training is dat het persoonlijk is, dus met de oefeningen en intensiteit die voor jouw lichaam de juiste zijn.Kan ik het een keer uitproberen?


Uiteraard kan dit. En zelfs helemaal gratis! Maak vandaag nog een afspraak.Krijg ik ook voedingsbegeleiding?

Ja, dat is ook inbegrepen in een personal training traject.Waarom zou ik voor jullie kiezen in plaats van iemand anders?

Ons advies is: maak een afspraak voor een gratis proefles en ervaar het zelf. Je zult merken dat je in een laagdrempelige en ontspannen sfeer terechtkomt en je je snel thuis zult voelen. Dat motiveert om te blijven trainen!Ik voel mij niet op mijn gemak in een sportschool want er lopen volgens mij alleen maar strakke meiden en mannen met grote spierballen in een sportschool.

Dat is niet nodig want dit is bij ons totaal niet het geval. Bij ons trainen zelfs senioren van 80 jaar samen met fanatieke sporters. Ieder op zijn of haar eigen tempo.


Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake!