Testimonials
R. uit Capelle aan den IJssel

(Ex) Pudding Tarzan hier.

Dankzij de MyoFx EMS-training
(en Vincent natuurlijk!) ben ik in een mum van tijd steviger geworden.
De training is zeker aan te raden..............READY-set-SHOCK!

#professioneel
#aandachtvoordeleden
#gezellig
#diverseapparatuur
#fitness
#groepslessen
#ennogveelmeer!

Tamara Lee Kroon - Thielman

 

Het begon met een oproep van het toenmalige Sportcentrum Rivium via Facebook voor 45-55 jarigen voor een vitaler lichaam. Mijn man vond het nog interessanter om ons gezin vitaal te maken. Wij waren daar maanden wekelijks met heel het gezin te zien.

 

Na enige tijd werd de animo van het gezin minder - niets is voor altijd, geniet van elk moment - en bleef ik alleen sporten. Waarom? Mijn doel was: voorbereiding NN Marathon 2019. Later werd Sportcentrum Rivium opgeheven en verhuisde ik mee naar Fascinatio Sports. Ik heb de marathon uitgelopen in tijd: 05:49:26.

 

Ook ik moest er aan toegeven want de gym eiste zijn tol “tijd”. Ik ging minder naar de gym en was ietwat gedemotiveerd totdat Vincent met een plan kwam. Hij nodigde mij uit voor een MyoFX EMS training. Een training waarbij je in 20 minuten een volledige workout hebt gedaan. Dit gaf mij zo een boost dat ik weer vaker ging hardlopen. Ik voel me fitter, vitaler en strakker in mijn vel. Ik heb nu een nieuwe challenge: voorbereiden NN Marathon 2020. Mijn doel is om een half uur te winnen. Daarvoor moest ik 8 kilo afvallen. Ben inmiddels 4 kilo afgevallen, nog vier te gaan. De MyoFX EMS training was in het begin even wennen maar het is zeker een aanrader!

 


Mijn eerste 10 x MyoFx met Vincent op Fascinatio Sports

 

‘Fitter, Slanker, huidverbetering en last but not least met een groeiende motivatie”

 

Met enige regelmaat probeerde ik mezelf tot een dieet en of in combinatie met een sport aan te zetten in mijn eeuwige pursuit naar ‘the perfect body’. Van ‘s ochtends lopen tot ‘s avonds een yoga sessie, de sportschool om fitness en of cardio op te pakken. Met dezelfde regelmaat verwaterde mijn plannen al snel, teveel moeite, teveel tijd, en altijd waren er kinderen, mijn eigen onderneming, het huishouden of het was gewoon te koud en te nat, altijd waren er obstakels om vol te houden, om door te zetten na mijn enthousiaste begin.

Op een winderige namiddag na een 10 minuten gesprek op de school van mijn jongste liep ik langs Fascinatio Sports, ik was al begonnen met rondjes fitwalken tenslotte en wilde niet dat mijn hernieuwde poging vanwege weer en onweer zou stranden, dus besloot ik de koe bij de horens te vatten en meteen maar naar binnen te gaan.

Ik werd hartelijk ontvangen, een fijne schone no nonsens ruimte, na een korte inleiding stelde Vincent mij voor om MyoFx te proberen. Als techneut ben ik altijd wel geïnteresseerd geweest in elektriciteit in combinatie met het menselijk lichaam en heb in het verleden ook mijn fysiotherapeut het hem van het lijf gevraagd over de apparatuur die hij in zijn praktijk gebruikte. Van mijn kant dus geen absoluut wantrouwen tegenover dit soort toepassingen. Ik heb direct het aanbod van 2 proeflessen aangenomen en we zijn aan de slag gegaan.

Na de 2 introductielessen was ik ‘hooked’.  Dit werkte voor mij, ik voelde mij al fitter, geen spierpijn, 20 minuten kan iedereen wel ergens in de agenda persen. Ook andere motivaties groeiden, zoals het lopen, het water drinken en mijn voeding aanpassen, zelfs mijn glaasje wijn zette ik aan de kant. Mede dankzij de enthousiaste edoch doelgerichte begeleiding van Vincent.

 

Na 10 keer kan ik niet anders zeggen dat ik aangenaam positief verbaasd ben over het resultaat: Vincent helpt mij elke keer hard te werken of nog harder te werken, zo ben ik verder en dieper gegaan met als resultaat? Ik ontvang complimenten over ‘afgevallen’, toning van spieren, ik ben in het dagelijks lever energieker, ik loop rechter, neem nu echt vaker de trap 12,  mijn kleding maat is al 1 maat gezakt, zelfs mijn huid is strakker geworden en allerlei vage kwaaltjes? Gone! Mijn motivatie om dit door te zetten groeit nog steeds!

Op naar de volgende 10 trainingen! Keep you posted.

XOXO

 

Mevrouw Nextdoor

 

Voor degene die meer willen weten of een persoonlijk gesprek willen: Vincent heeft mijn gegevens en ik ben vaak te vinden bij Fascinatio Sports.